Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

30 september 2006

Bootsman rollend de winter door...

Twee hagelnieuwe banden, vette spatborden mét reflectors, een nieuwe kogelkoppeling, een nieuwe lier met afneembare zwengel én een nieuwe verlichtingbalk die is voorbereid voor het wettelijke verplichte mistachterlicht.
Vandaag haalde ik met Jeroen een weliswaar tweedehandse, maar in zeer goede staat verkerende, boottrailer op in Eibergen.

Het einde van het watersportseizoen (15 oktober) nadert met rappe schreden. Als gevolg daarvan wordt Bootsman binnenkort op de kant gezet en naar de winterstalling vervoerd. Eerder dit jaar leende ik van Jeroen zijn trailer om Bootsman ceremonieel te water te laten. Aardig van Jeroen, maar niet handig voor de wintermaanden. De Waterman moet deze winter natuurlijk ook vervoerd en gestald worden. Bootsman zou daarom de komende wintermaanden op bokjes moeten staan. Omdat er nog al wat aan Bootsman geklust moet worden is het handiger als Bootsman rollend gestald staat. Een boottrailer in dit geval.


Trefwoorden: winterstalling bootstalling huurprijs

© 2005-2009 Hans Postelmans