Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

05 november 2006

Van Kavel tot Kasteel...

Niet zo lang geleden blogde ik over VROM die middels een landelijke campagne consumenten bewust wil maken van het feit dat ventileren van hun woning heel belangrijk is om een goede luchtkwaliteit in huis te hebben.
Om die goede luchtkwaliteit in een woning of ruimte te verkrijgen zijn er legio ventilatiesystemen op de markt. Toch kan er maar één de beste zijn. Laat ik nu bij die onderneming werken die voorop loopt bij het ontwikkelen van deze ventilatiesystemen die uitgaan van natuurlijke ventilatie.

Onlangs was zo'n ventilatiesysteem van dichtbij te bekijken in een televisieprogramma van RTL4, Van Kavel tot Kasteel. In dit televisieprogramma over wonen kwam het energiezuinige CO2-sensorgestuurd ventilatiesysteem (Vent-O-System®) van Alusta Natuurlijke Ventilatietechniek ruim aan bod. Het Vent-O-System® is een intelligent vraaggestuurd ventilatiesysteem die zorgt voor een optimale luchtkwaliteit in huis.


Uitzending gemist? Geen nood. Bekijk het programma via deze link.

Meer weten over vraaggestuurd ventileren? Ga dan naar de website van Alusta Natuurlijke Ventilatietechniek
Trefwoorden: autoflow 3000 tijdgestuurd ventileren EPC verlaging

© 2005-2009 Hans Postelmans