Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

30 oktober 2007

Mastbos Cross hardloopclinic...

Ik heb de smaak te pakken. Hardlopen is echt leuk. De aanloop naar een beetje conditie heeft mij behoorlijk wat moeite gekost. Afgelopen zondag voor mijn doen een aardige tijd gelopen op de 5km tijdens de Marathon Brabant. Mijn conditie gaat per week met rasse schreden vooruit. Zoveel zelfs dat ik heb besloten om in training te gaan voor de 10km. Wel onder begeleiding van gekwalificeerde trainers. Vanaf 10 november volg ik tien weken lang elke zaterdag een hardloopclinic ter voorbereiding op de Mastbos Cross Breda. De Mastbos Cross zal op 19 januari 2008 plaatsvinden in, hoe kan het ook anders, het Mastbos.


» 39e BN/DeStem Mastbos Cross

Trefwoorden: runnersworld bndestem bosloop

© 2005-2009 Hans Postelmans