Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

28 oktober 2007

Marathon Brabant..(2)

Mijn voorbereidingen op de 25ste editie van Marathon Brabant waren zwaar. Na vandaag weet ik dat het bloed, het vele zweet, de 'tranen' en de spierpijn niet voor niets zijn geweest. Vanmorgen startte ik samen met Jeroen voor de vijf kilometer in Etten-Leur.

Doel
Mijn doel voor deze 5km heb ik enige weken geleden al gesteld. Binnen de 30 minuten finishen. Jeroen had voor aanvang van deze race al gezegd dat dit deze 5km zijn laatste zou zijn. Hij gaat na vandaag alleen nog voor de 10km (of verder). Zijn doel van de dag was duidelijk. VLAMMEN!. En zo geschiedde. Jeroen beeindigde zijn laatste 5km met een toptijd. 22:48min. En dat is gemiddeld 13,129 km/u!

Persoonlijk Record
Ikzelf liep ook niet onverdienstelijk. Wederom geen wereldtijd maar voor mij wel weer een PR. Ik ging na 28:35min over de eindstreep. Dat is gemiddeld 10,423 km/u.
Onze volgende wedstrijd zal op 11 november plaatsvinden tijdens de Warandaloop in Tilburg. Mijn doel die dag? Hopelijk finishen binnen de 25min. Vanaf dinsdag gaan we weer in training.


» Foto's Herfstmarathon 2007 (© Rien Thoolen)
» Marathon Brabant: Nieuw PR 5km (Jeroen Thoolen)

Trefwoorden: herfstmarathon hardlopen trainingsschema

© 2005-2009 Hans Postelmans