Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

09 november 2005

Excuses voor het ongemak...

Voor de bsv Boeimeer onderhoud ik de teletektpagina's. Wekelijks plaats ik op pag.617 van TV&CO (voorheen VSM-TV) het voetbalwedstrijdprogramma voor de junioren & senioren. Dat onderhoud aan de teletekstpagina's neemt anderhalf uur per week van mijn tijd in beslag. Geen probleem. Toch wel. Al 5 weken is het klote van de bok met te teletekstpagina's van TV&CO. Een dag voordat de server plat ging en een nieuwe voetbalweekend zich aandiende, kwam er een emailtje van TV&CO: ''Een nieuw teletekstsysteem geeft u als gebruiker meer mogelijkheden bij het onderhouden van uw (sub)pagina's. Over een week zijn we weer in de lucht. Excuses voor het ongemak.".

Een week werd 5 weken. Enfin, vorige week donderdag was de nieuwe server in de lucht en ik had mijn nieuwe inloggegevens gekregen. Natuurlijk een boel gekloot van ruim 2 uur voor ik alle cijfers & letters daar had staan waar ik ze wilde hebben. Doe je één keer en je template is klaar voor de rest van je leven. Dacht ik... Zojuist aangelogd op de teletekstserver om wat wedstrijdgegevens te wijzigen. WAT??? Go(cencuur)verdomme... Alle (sub)pagina's zijn leeg! Deze week kan ik het echt niet opbrengen om weer twee uur vrij te maken om de noodzakelijke gegevens in het teletextsysteem te kloppen. De junioren & senioren van bsv Boeimeer moeten het deze week nog maar een keer doen met www.boeimeer.nl.

Excuses voor het ongemak...

Update: 14 november 2005 - Zojuist bereikte mij het bericht dat de provider waar de teletextpagina's worden gehost een fout heeft gemaakt. Bijna alle teletextpagina's van TV&Co zijn gewist. Lekker is dat!

Trefwoorden: nos teletekst virus

© 2005-2009 Hans Postelmans