Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

08 juni 2005

Volgende (sub)pagina...

Alsof ik nog niet genoeg vrijwilligerswerk op mijn nek heb genomen dezer dagen is mijn eerste upload van negen teletekstpagina's van de voetbalclub van mijn oudste zoon een feit.

Middels een (dos)programmaatje heb ik 30 subpagina's op VSM-TV (pag.617)tot mijn beschikking waarop ik komend voetbalseizoen het wel en wee van bsv Boeimeer zal plaatsen. Wedstrijdprogramma's, uitslagen en ander clubnieuws zullen wekelijks de revue passeren.


Trefwoorden: vsm-tv voetbalseizoen teletekst boeimeer© 2005-2009 Hans Postelmans