Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

03 november 2005

Klus- en Pluspunten…

Klussen is niet echt een bezigheid waarvan ik zeg, goh…daar blijf ik voor thuis. Toch moet ik er deze week aan geloven. De kluslijst waar mijn vrouw me bijna dagelijks mee confronteert,
bevat inmiddels ruim veertig kluspunten. De kluspunten variëren van klussen van bouwkundige aard tot klussen die te maken hebben met achterstallig onderhoud aan onze opstallen. Morgen heb ik uit pure noodzaak een vrije dag genomen om enkele spoedkluspunten op deze lange kluslijst weg te werken. Ik ga er vanuit dat het mij morgenavond na een dag doorklussen gelukt zal zijn om pluspunten bij mijn vrouw te scoren.
Natuurlijk morgen meer hierover in dit (klus)theater.

Update: 18.36 uur: Voor ik kan gaan klussen eerst even naar een Servicepunt. Er komt geen geluid meer uit Debbie.

Trefwoorden: klusteam praxis gamma ipaq 6340

© 2005-2009 Hans Postelmans