Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

12 november 2005

Pak me dan als je kan...

Meer dan 2300 mensen hebben zich de afgelopen vier dagen aangemeld voor het project SMS-Alert van de Tilburgse politie. Volgens de politie Midden & West-Brabant komt daarmee het aantal gebruikers van deze sms-service op meer dan vijfduizend. Wie zich aanmeldt krijgt een sms'je als er bijvoorbeeld een kind wordt vermist of een inbreker bij uw beide buren aan de slag is geweest. SMS-Alert begon in de zomer van vorig jaar in de wijk Reeshof in Tilburg en werd al gauw een groot succes. Inwoners van Goirle, Hilvarenbeek, Oisterwijk en Tilburg kunnen zich opgeven door een SMS-bericht te sturen naar het nummer 8844. In de loop van volgend jaar gaan ook de districten Oosterhout, Bergen op Zoom en mijn woonplaats (Breda) meedoen aan deze SMS-Alert service die wereldwijd al veel aandacht kreeg.
Piep piep... piep piep... F*ck alweer een smsje van de pliesie. WAT? SMSje van die inbreker? Snel ff lezen...huh ,,pak me dan als je kan!".

Trefwoorden: aangifte beroving illegalen verdonk

© 2005-2009 Hans Postelmans