Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

26 december 2005

Nooit meer verdwalen...

Ruim een half jaar ervaar ik de voordelen van het gebruik van een personal digital assistant(pda). Ik bel, e-mail en surf met dit apparaat. Daarnaast houd ik er mijn nogal drukke agenda in bij. Keurig op tijd wordt ik herinnert aan de volgende afspraak. Geen secretaresse die daar tegenop kan. Wat ik er nog niet met de pda deed is navigeren naar de genoemde afspraken. Maar daar is nu sinds vorige week ook verandering in gekomen. Voor de kerst heb ik mezelf een GPS-receiver voor de pda cadeau gedaan.

,,De receiver is bijzonder energiebewust en navigeert tot 20 uur aan één stuk. Deze ontvanger heeft een snelle GPS-fix en houdt 16 satellieten tegelijk in het oog voor navigatie op het scherpst van de snede.", zegt de leverancier.

Aha dat is handig. Ook te gebruiken tijdens de reis naar onze zomervakantiebestemming. Dus nooit meer verdwalen...


Update 1: Ook te gebruiken om te navigeren op het water zegt Jeroen.

Update 2: Zojuist een (z.g.a.n) pda-houder voor in de auto gescoord via Marktplaats voor een paar centen. Vanmiddag ff afhalen.
Trefwoorden: ipaq tomtom

© 2005-2009 Hans Postelmans