Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

06 augustus 2006

Luchtballonnen zijn indrukwekkend...

Wat een drukte aan de Rietdijk in Breda zaterdagavond. Waar donderdag- en vrijdagavond door de slechte weersomstandigheden (regen en wind) geen enkele luchtballon kon worden opgelaten gingen zaterdagavond onder luid applaus wel alle luchtballonnen de lucht in.
Het publiek was massaal aanwezig om op de laatste avond van de Breda Ballon Fiësta nog een laatste glimp op te vangen van de ballonnen. De politie had haar handen vol om het verkeer rondom het evenemententerrein en in de Haagse Beemden in goede banen te leiden. Zelfs in de (midden)berm van de Emerparklaan stonden auto's geparkeerd.

De specialshape Mister Bup, een ballon met de vorm van een schildpad, ging niet de lucht in. Wel werd deze luchtballon opgezet en getoond aan het publiek. Een prachtig gezicht bij de invallende duisternis.
Later op de avond (bij volledige duisternis) kon ook het beroemde candlelighten doorgang vinden. Op het ritme van de muziek gingen de diverse luchtballonnen om beurten aan en uit. Een indrukwekkend schouwspel. Het publiek genoot hoorbaar. De volgende editie van de Breda Ballon Fiësta zal op 2, 3 en 4 augustus 2007 plaatsvinden.» Fotoalbum zaterdag 5 augustus 2006
» Fotoalbums Jeroen Thoolen
Trefwoorden: foto's ballon fiesta

© 2005-2009 Hans Postelmans