Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

03 augustus 2006

Regen, regen en nog eens regen...

De weergoden hadden vandaag iets anders in petto dan wat zij ons de afgelopen weken presenteerden. Geen zon, geen warmte maar regen, regen en nog eens regen. Om 18.45 uur was het droog en leek het er even op dat de hete luchtballonnen zouden worden opgelaten. Precies het moment voor Wethouder Adank om de 21ste editie van de Breda Ballon Fiësta officieel te openen. Helaas bleek een half uur later toch dat het onverantwoord zou zijn om te ballonvaren. Een actief regenfront naderde Breda in een rap tempo.

Alle ballonnen bleven ingepakt. Behalve de ballon van Ad Broeders. Die werd onder toezien van een handvol toeschouwers nog even opgeblazen. De passagiers die eigenlijk vandaag met de ZLM-ballon mee zouden varen mochten nog even plaatsnemen in de mand om 10 minuten later weer snel te worden ingepakt. Niet lang daarna barstte de hemel weer open en viel de regen er met bakken uit.
Volgens de aanwezige Piet Paulusma lijken morgen de weersomstandigheden beter te worden.


» Fotoalbum Breda Ballon Fiësta 2006 (donderdag 3 augustus 2006)
Trefwoorden: mister bup paradropping

© 2005-2009 Hans Postelmans