Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

09 mei 2007

21ste Terheijdenloop...

De Haagse Beemden Loop krijgt voor mij op korte termijn een vervolg. Afgelopen zondag liep in een kindertempo de familieloop. Samen met Jasper, Matthijs en Lucas rende ik drie rondjes van 2km.

Over twee weken wordt de 21ste Terheijdenloop georganiseerd. Maandag heb ik me daarvoor ingeschreven. Samen met Jeroen en Louis loop ik de 5.5km. komende weken nog flink wat kilometers maken en binnenkort ook maar eens het parcours verkennen.


» Meer foto's van de Haagse Beemden Loop
Trefwoorden: championchip runnersworld

© 2005-2009 Hans Postelmans