Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

22 april 2007

Boe Of Bah Nieuws...(4)

Op dinsdag 17 april jl. heeft de Vereniging Vrienden van het Markdal en Buitenplaats Bouvigne ingesproken tijdens de vergadering van de Raadscommissie Bouwen en Wonen van de gemeente Breda.

Laten informeren
Tijdens deze vergadering hebben de raadsleden van de Commissie zich door het College van B&W en belanghebbenden laten informeren over de nieuwbouwplannen van het waterschap op Buitenplaats Bouvigne. Daarnaast heeft een aantal belanghebbende partijen ingesproken op deze vergadering. Zo hebben o.a. ingesproken de Nederlandse Kastelenstichting en de Groene Koepel. Ook onze Vereniging heeft het woord gevoerd. Als bijlage treft u de tekst aan van onze toespraak voor de raadsleden en de verantwoordelijke wethouder, de heer A. Adank. De Vereniging heeft zich bij het schrijven van deze toespraak laten bijstaan door diverse gerenommeerde deskundigen.

MonumentenvergunningHet College van B&W zal op basis van de diverse ingediende zienswijzen en de informatie zoals op 17 april jl. tijdens de Raadscommissie uitgewisseld een besluit nemen over het al dan niet toekennen van een monumentenvergunning ten behoeve van het geplande nieuwbouwkantoor op buitenplaats Bouvigne. Voor eind mei 2007 wordt geen besluitvorming verwacht. Wel is duidelijk dat het besluit uiterlijk 17 juli 2007 door het College van B&W genomen dient te zijn.


» Lees verder...
Trefwoorden: aad ouborg list en bedrog

© 2005-2009 Hans Postelmans