Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

13 april 2007

Boe Of Bah Nieuws...(3)

Bouvigne in Raadscommissie Bouwen en Wonen
De nieuwbouw op buitenplaats Bouvigne zal op aandringen van onder andere onze Vereniging behandeld worden in de openbare vergadering van de Raadscommissie Bouwen en Wonen van de gemeente Breda.
Deze vergadering vindt plaats op dinsdag 17 april om 19.30 uur in de raadzaal op het Stadserf te Breda (achterom het oude stadhuis). De raadzaal is open vanaf 19.15 uur.

Inspreektijd
De Vereniging heeft inspreektijd aangevraagd en zal de Raadscommissie Bouwen en Wonen toespreken. Daarnaast zal ingesproken worden door een aantal andere bezorgde instanties. Na het inspreken is er voor de Raadscommissie gelegenheid om vragen te stellen aan de insprekers. Vervolgens vindt een discussie plaats over Bouvigne tussen de Raadscommissieleden onderling.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van:
Vereniging Vrienden van het Markdal en Buitenplaats Bouvigne
Correspondentieadres: Bieberglaan 28, 4834 MK Breda
e-mail adres: info@vriendenmarkdal.nl
website www.vriendenmarkdal.nl» Boe Of Bah...(2)
» Boe Of Bah...(1)
» Bahvigne NEE..! OF Bouvigne JA..(2)
» Bahvigne NEE..! OF Bouvigne JA..(1)

Trefwoorden: list en bedrog

© 2005-2009 Hans Postelmans