Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

21 maart 2007

Boe Of Bah Nieuws...(1)

Nieuwsbrief 1, 21 maart 2007

Introductie
De ‘Vereniging Vrienden van het Markdal en Buitenplaats Bouvigne” houdt haar leden graag optimaal op de hoogte van de ontwikkelingen rondom het plan voor kantoorontwikkeling bij Bouvigne en van de verenigingsactiviteiten. Hieronder treft u de belangrijkste nieuwsfeiten aan. Schroomt u niet op de inhoud ervan te reageren via ons e-mail adres.

Ledenaantal
Sinds de start van de campagne op 11 maart het aantal leden tot ruim boven de 400 gegroeid (stand op 20 maart). Vanaf afgelopen vrijdag worden er flyers rondgebracht aan alle woonhuizen in Breda (Zuid) en Ulvenhout. Ook in diverse winkels en spreekkamers liggen flyers, waarin burgers worden opgeroepen om hun mening te geven over het nieuwbouwplan van het waterschap. Daarnaast worden burgers opgeroepen om lid te worden van de Vereniging, via www.vriendenmarkdal.nl.


» Lees verder...Trefwoorden: list en bedrog

© 2005-2009 Hans Postelmans