Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

11 maart 2007

Strandwandeling in Dishoek...

Nog tien dagen en dan is het lente. Of...nog tien dagen is het winter. Al zou je dat na vandaag niet zeggen. Ruim vijftien graden zou het vandaag worden. Een prima dag om een standwandeling bij Dishoek in Zeeland te maken. Naast wat proviand en dikke jassen (je weet maar nooit) ook Jeroen en Desirée in de Zafira geladen. Vanaf Breda is Dishoek een klein uurtje rijden. Bij aankomst bleek al snel dat veel (zon)dagjesmensen hetzelfde voor ogen hadden vandaag.

Dishoek is al van thuis uit mijn thuishaven in Zeeland. Jaren achtereen kampeerden ik er met mijn ouders op Camping Dishoek. Geweldige zomervakanties waren dat. Vakanties in Dishoek leken eeuwen te duren. Jaren later kwamen wij er nog eens terug met onze eigen caravan. Vanwege het immer slechte weer in de periode dat ik er met vrouwlief kampeerde zochten wij onze heil vanaf die tijd in het zonnige Zuid-Europa.
Toch komen we elke jaar minimaal twee keer per jaar terug in Dishoek. Altijd één keer in de winter en minstens één keer in de zomer. En na afloop van zo'n lange strandwandeling nuttigen we steevast een kopje koffie met appelgebak bij het "Pannekoekenhuisje Dishoek".


» Foto's strandwandeling Dishoek
» Foto's Jeroen
» Foto's Desirée
Trefwoorden: duinafslag standpaviljoen kaapduin

© 2005-2009 Hans Postelmans