Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

04 maart 2007

5 km...

Gerard Uitdenwijk maakte vorige week melding van zijn toptijd op de 10km. Hulde! Ikzelf ben ook sinds enige weken in training om op 6 mei a.s. een top tijd te rennen tijdens de 18e Haagse Beemden Loop in het Breda. Samen met Jeroen en Louis ren ik nu eens keer per week tot we snot voor ons ogen zien. 10km is voor mij een brug te ver. Ik ga voor de 5km.

Begin vorig jaar rende ik, omdat ik me dat op 1 januari 2006 had voorgenomen, ook al wekelijks rondjes in de wijk. Door een ernstige blessure van mijn loopmaatje ging de voorbereiding voor de 17e Haagse Beemden Loop in rook op. Om elke zondagochtend alleen te gaan rennen kon ik niet opbrengen. Zwak, ik weet het. De familieloop tijdens dit jaarlijks terugkerend loopevenement liep ik daarentegen wel. Samen met moeders en onze twee zoons. De eindtijden zal ik u besparen.

Vanochtend besloten Jeroen, Louis en ik om onze looptraining op zondagochtend uit te breiden met een tweede loopsessie op de woensdagavond. Het is nog acht weken tot aan 6 mei. Dus een persoonlijke toptijd lopen op de 5km moet te doen zijn. Ambitieus zijn we zeker. Als alles op 6 mei naar wens verloopt is De Terheijdenloop (5,5km)een paar weken later een logisch vervolg. Dat geldt trouwens ook voor het startschot van de Singelloop in Breda-Centrum op 7 oktober 2007.


» Foto's Haagse Beemden Loop 2006 (Lars Scheve)
» Foto's Haagse Beemden Loop 2006 (Jeroen Thoolen)
» Foto's Haagse Beemdenloop 2006 (Hans Postelmans)
» Website Haagse Beemden
Trefwoorden: conditietraining loopschema

© 2005-2009 Hans Postelmans