Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

07 april 2007

Groen = Rood...

Mijn verhaal van enkele maanden geleden over mijn kleurenblindheid werkt nog steeds op de lachspieren van bepaalde iemanden. Dat ik drie maanden geleden het verschil niet zag tussen een rood en een groen stoplicht wil maar niemand geloven. Natuurlijk weet ik dat op een verkeerslicht rood boven en groen beneden zit. Maar onder nachtelijke en regenachtige omstandigheden en daarbij opgeteld de gekleurde straatverlichting wordt het voor mij erg moeilijk het een van het ander te onderscheiden. Voor al diegenen die mij niet willen geloven. Hierbij het wetenschappelijk bewijs.
Kom er maar in Jeroen!
Trefwoorden: koos spee

© 2005-2009 Hans Postelmans