Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

24 oktober 2005

Eeuwige roem...

Ik ben nog lang geen senior. Sterker nog, ik moet nog zeker 25 jaar werken wil ik senior genoemd mogen worden. Toch begeef ik me met zekere regelmaat onder de (vele)ouderen onder ons. Niet om vrijwilligerswerk te doen. Dat doe ik al hier, hier en hier. Nee, de ouderen waarbij ik regelmatig vertoef hebben dezelfde hobby als ik. Fotograferen. Op de bekendste website voor serioren wordt maandelijks een fotowedstrijd georganiseerd. Deze maand is het thema "Letters". Per thema mag je drie foto's inzenden. Eventueel voorzien van enig commentaar. Om mee te dingen naar eeuwige roem (prijzen worden niet uitgereikt) stuurde ik zojuist deze en deze foto in. De foto's zijn gemaakt tijdens het Amateurweekend van BredaPhoto 2005.

Update: Helaas! Mijn foto's zijn niet genomineerd.


» SeniorenWeb
» Fotoalbum BredaPhoto 2005 (Onwerkelijke Schoonheid)
» Fotoalbum BredaPhoto 2005 (Draagvermogen)

Trefwoorden: fotoclub rollator oprot premie prepensioen

© 2005-2009 Hans Postelmans