Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

25 oktober 2005

Gasbuisdoorboringen...

Jeroen Thoolen meldt vandaag een heuze calamiteit op de bouwplaats van de Nieuwe Mark te Breda. Bij graafwerkzaamheden is een gasleiding geraakt, al doet dit wat anders vermoeden. De brandweer en politie zijn snel ter plaatse om het winkelende publiek op veilige afstand te houden. Het Nutsbedrijf heeft het gaslek snel gedicht.
Over een gaslek gesproken. Doet me denken aan een voorjaarsvakantie in Zeeland vorig jaar. Ook een gaslek. Een paaltje van een net geplaatste afrastering werd finaal door de gele gasbuis gebeukt. Bleek trouwens niet het enige paaltje te zijn. Onderzoek wees uit dat een plaatselijk vrijwilliger op een zaterdagochtend drie van die paaltjes door de gasbuis geslagen had. Toendertijd daar geen brandweer in de weer om een oogje in het zeil te houden. Wel twee NUTS-meneren die tot laat in de avond bezig zijn geweest met het herstellen van deze gasbuisdoorboringen.

Trefwoorden: delta asbest verwijderen gasbel slochteren

© 2005-2009 Hans Postelmans