Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

28 november 2005

Babyboom in Breda...

Breda, augustus 2006 - Als gevolg van een langdurige storing aan de stadsverwarming in de wijk de Haagse Beemden op 28 november 2005 is deze maand sprake van een heuse babyboom in deze Bredase wijk.
Nu negen maanden geleden zaten naar schatting 5000 huishoudens vierentwintig uur lang zonder stadsverwarming door een van breuk van hoofdtransportleiding nabij de Amercentrale.
Volgens een woordvoerder van de GG&GD is de babyboom heel goed te verklaren.

,,28 november 2005 kenmerkte zich als een koude herfstdag. Je kunt mag er van uitgaan dat tijdens de periode van storing, toen het koud in huis begon te worden, mensen vroeg naar bed zijn gegaan. Tja...en als het koud is kruipen mensen vaak dicht tegen elkaar aan. Dat is heel menselijk gedrag. En dan kan er van alles gebeuren".

Naar verwachting zal de gemeente Breda de komende weken 15% meer aangiftes van geboorte te verwerken krijgen dan normaal het geval is in deze periode van het jaar.


» GGD West-Brabant
» EssentTrefwoorden: anticonceptie periodieke onthouding abortuskliniek (voor het zingen de kerk uit)

© 2005-2009 Hans Postelmans