Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

27 november 2005

ANWB stuurt spookfactuur...

Half oktober heb ik mijn lidmaatschap van de ANWB opgezegd via de gratis opzegservice van Route Mobiel. Niets bijzonders zult u zeggen. Dat hebben toch vele Nederlanders gedaan? Klopt! Mijn opzegging ging helaas niet helemaal van een leien dakje. Na mijn opzegging ontving ik een schriftelijk verzoek van de ANWB om hen te bellen. Dat telefoontje resulteerde in een definitieve opzegging van mijn ANWB-lidmaatschap. DACHT IK! Gisteren(26 november) bracht de postbode een brief en een acceptgiro van de ANWB. De brief is gedateerd op 19 november 2005 en bevatte een factuur voor het ANWB-lidmaatschap en het abonnement voor de Wegenwacht Totaalservice voor het jaar 2006. Blijkbaar weet de ANWB van geen wijken. Morgen maar weer eens bellen met die ALLERAARDIGSTE helpdeskmevrouw van de ANWB.

Update: Omdat ik niet van plan ben om de factuur aan de ANWB te betalen probeer ik eerst via het e-mailadres van de ANWB ledenadministratie duidelijkheid te krijgen over de spookfactuur.

» Route Mobiel


Trefwoorden: deurwaarder met pech onderweg ledenadministratie

© 2005-2009 Hans Postelmans