Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

02 december 2005

ANWB geeft niet thuis...

Vorige week schoof TPG-post een spookfactuur van de ANWB door de gleuf van onze brievenbus. De ANWB verwacht van mij dat ik binnen de betalingstermijn van 30 dagen het bedrag van 81,40 euro zal voldoen voor het ANWB-lidmaatschap en de Wegenwacht Totaal Service voor het komende jaar. Nou ik dacht het niet! Het gefactureerde bedrag betreft het ANWB-lidmaatschap van de Chevrolet van mijn eega.
Netjes voor 15 november van dit jaar zegde ik mijn hoofd-ANWB-lidmaatschap van het op. Zo staat in de Algemene Voorwaarden van de ANWB onder andere dat:


'Op het moment dat het lidmaatschap van het Hoofdlid eindigt, eindigt ook het Partnerlidmaatschap'


Ik voel me dus helemaal niet verplicht om de genoemde factuur te betalen.
Een e-mail aan de ANWB-ledenadministratie vorige week, waarin ik om opheldering vroeg waarom de ANWB mij een spookfactuur stuurt, leverde niet het gewenste resultaat op. Sterker nog. Er kwam helemaal geen bericht terug van de ANWB-burelen.
Volgende week maar eens bellen met het gratis ANWB-telefoonnummer 0800-0503.


» Route Mobiel


Trefwoorden: spookfactuur helpdesk

© 2005-2009 Hans Postelmans