Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

31 maart 2006

drie gaten, drie veluxramen...

Vandaag de dag van de drie gaten. De zolder is helemaal leeg. Hier de bestaande daksituatie. Achterkant en voorkant.

Om 11.00 uur arriveren de Veluxramenmonteurs Ko & Ko. Klokslag 11.15 uur gaat de (elektrische)zaag in het dak. Niet veel later is het eerste gat een feit. Een uurtje later is het gat alweer gedicht. Nu het tweede gat. Ook nu geen noemenswaardige problemen en dus wordt het gat snel gedicht. Om 15.30 uur wordt het derde en laatste gat voor het kleinste veluxraam gemaakt. Een uurtje later slepen Ko & Ko, ook wel beter bekend als de dikke en de dunne of de lange en de korte, alle gereedschap en alle afval de montagebus weer in. Het eindresultaat op zolder voor en achter mag er zijn.

Volgende week de horren en rolgordijnen aan de veluxramen monteren nadat vaders is geweest voor het schilderwerk op zolder. Daarna kan er de nieuwe vloerbedekking in. Hoezo voorjaar?



» Fotoalbum veluxmontage
» Nieland Veluxramen
» Kamstra horren






Trefwoorden: nieland veluxramen kamstra horren muggengaas





© 2005-2009 Hans Postelmans