Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

26 maart 2006

Licht in de duisternis...

Komende vrijdag worden er drie gaten in het zolderdak gezaagd. Als gevolg daarvan dien ik vrijdagochtend de zolder schoon en vooral leeg op te leveren. Dat is best nog een opgave. In de loop der jaren heb ik een aardige verzameling (tering)zooi verzameld. Ik ben me er van bewust dat ik deze spullen in geen jaren gebruikt heb en dat ook nooit meer zal doen. Toch heb ik er moeite mee om er afscheid van te nemen. Gelukkig is daar Marktplaats waar ik ongebruikte zooi tegen een kleine vergoeding hoop kwijt te raken. Na vrijdag is er in iedergeval licht in de duisternis op zolder.


» Nieland Dakramen
Trefwoorden: veluxramen raamdecoraties

© 2005-2009 Hans Postelmans