Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

23 maart 2006

Tijd voor de barbecuetijd...

Ik kan bijna niet wachten op moment dat ik mijn barbecue weer uit schuur tevoorschijn kan halen, in de hens kan zetten, en mijn zelfgemaakte sateetjes regelmatig wentelend laat garen op het rooster boven de gloeiende kooltjes. Vanaf komend weekend (zomertijd) is die periode van buiten in de tuin eten een stuk dichterbij gekomen. Vorige zomer kochten we een picknicktafel waaraan we de kipsateetjes met smaak verorberden. Voor de komende zomer zullen we er nog een zelfde picknicktafel bijplaatsen. Handig als je ook eens familie of vrienden wil laten kennis maken met de overheerlijk sateetjes van vaders en de salades van moeders. Of ik de kipsateetjes nog zal wentelen op het oude rooster valt nog te betwijfelen. Ik wil eigenlijk wel eens professioneel de buurt uitroken.
Met deze schoorsteen moet dat lukken.

Kortom…tijd voor de barbecuetijd.
(Deze zou trouwens ook erg leuk staan in mijn achtertuin!)

Trefwoorden: barbecueschotel aanmaakblokjes spiritus brandwonden

© 2005-2009 Hans Postelmans