Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

08 april 2006

Een slimme jongen is op zijn toekomst voorbereid...

Het domein postelmans.nl kreeg ik enkele jaren geleden in mijn bezit door het over te nemen van een niet nader te noemen internetbedrijf welke domeinnamen kaapt puur voor de verkoop aan derden. Het kostte me een aardige duit kan ik u melden. Hier thuis lopen twee knullen rond die naar verwachting ook met internet aan de slag zullen gaan. Natuurlijk is het kinderlijk eenvouding om postelmans.nl te delen met meerdere personen. Een subdomeintje is zo ingesteld op de server. Om helemaal voor de toekomst gereed te zijn gaf ik Jeroen Thoolen van Netvlies Internetdiensten opdracht een domeinnaam voor mij registeren. Al is het alleen maar om niet weer grof geld te moeten betalen voor een gekaapt domein. Gisteren kwam het goede nieuws dat Netvlies Internetdiensten met succes het domein postelmans.eu voor me geregisteerd heeft. Tot de tijd dat mijn jongens oud (wijs zijn ze al zeggen ze vaak) genoeg zijn om ook een website te bouwen parkeer ik het domein en forward ik het binnenkort naar deze LifeBlog. Naast postelmans.eu registreerde Netvlies Internetdiensten ook haagsebeemden.eu.
Daarover later meer.» Netvlies Internetdiensten
» Whois.eu


Update 1: www.postelmans.eu werkt al. Het domein wordt nu geforward naar www.postelmans.nl.(Met dank aan Jeroen)

Update 2: Ook www.haagsebeemden.eu is nu bereikbaar. (Wederom met dank aan Jeroen)

Trefwoorden: whois sidn registrant

© 2005-2009 Hans Postelmans