Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

30 mei 2006

Echte kerels scheren zich dagelijks...

Het lang verwachtte Bavaria t-shirt is vandaag door TPG-post bezorgd. Leuk t-shirt! Helaas ga ik er niet in passen. Maatje large en dan ook nog aan de kleine kant.

Beste Bavaria, Ik heb toch echt onlangs bewezen een echte kerel te zijn? U weet toch dat echte kerels minimaal maatje XL dragen. By the way, Ik scheer me dagelijks. Wel met een echt mes en scheerzeep.
Om het verdriet enigszins te verzachten deed ik me zojuist een Oranje Bavaria Leeuwenhosen cadeau. Staat vast erg leuk bij mijn kratmutsje van Bavaria.» KNVB vernietigt Leeuwenhosen Bavaria
» Biertje?

Trefwoorden: gouden loeki heineken bier

© 2005-2009 Hans Postelmans