Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

09 juni 2007

Pimp je badeend...

Zaterdag 30 juni en zondag 1 juli zal de Nieuwe Mark feestelijk worden geopend. Eindelijk weer water in de binnenstad van Breda. Tijdens dit feestweekend pakt de gemeente Breda flink uit.
Het programma tijdens dit weekend staat geheel in het teken van de -gebondenheid met - en het - verbinden met - water met in de hoofdrol de bewoners van de stad. Bewonersgroepen gaan met elkaar strijden tijdens een waterbattle.

Aan de kleinste bewoners van de stad is ook gedacht. Voor hun wordt een badeendjesrace georganiseert. 10.000 badeendjes (of meer) strijden in de Nieuwe Haven om de podiumplaatsen. Een indrukwekkend schouwspel moet het worden.
Wie mee wil doen met zijn badeendje mag zijn eigen badeentje uitzetten in de Nieuwe Haven. U heeft een badeendje wat niet kan zwemmen? Geen nood. Wie namelijk zijn badeendje het mooist (op)pimpt maakt ook kans op een mooie prijs.

Wie geen badeendje heeft koopt er één (of meerdere) voor EUR 2,50 p/st. vanaf 5 juni bij heel veel winkeliers op de Haagdijk, Tolbrugstraat en Prinsenkade. Alle deelnemende winkels zijn herkenbaar aan een eendjesposter.


» Muzikale opening Nieuwe Mark in Breda
» Foto's Corazón de Ángeles (Dordrecht 2006) Low Resolution
» Badeendwinkel
» Water In Historic City Centres (W.H.I.C.C)
Trefwoorden: Badeend(jes)race theater tol huub hangop

© 2005-2009 Hans Postelmans