Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

17 juni 2007

Vader(verwen)dag...

Wat een verwennerij hedendochtend. Al weken zijn Jolleke, Matthijs en Jasper druk in de weer met de voorbereidingen voor Vaderdag. Ik mocht zeker niets te weten komen. Dus geheimzinnigheid ten top. Vanmorgenvroeg gonste het al van de bedrijvigheid in huis.

Zo hoorde ik schuifelende kindervoetjes in de keuken, fluisterende kinderen, het senseo-apparaat, het open en sluiten van de oven, de sinaasappelenpers en geritsel van cadeaupapier. Een half uurtje later komen ze met zijn allen de slaapkamer binnen met een heerlijk ontbijtje en een boel cadeautjes.

Jasper en Matthijs knutselden hun cadeau's al enkele weken geleden op school in elkaar. Van Matthijs krijg ik een versierde kleerhanger en een 'do not disturb' hanger voor aan de deurklink. Op deze hanger heeft hij ook nog wat geschreven.
Lieve papa,
Je bent heel lief
en ik ben blij dat jij mijn vader bent
en niet iemand anders.
Van Jasper krijg ik een papa-cd met allemaal liedjes die over papa gaan.
Ook zit er een rijmpje bij.
Lieve papa,
U bent groot en ik ben klein,
maar ik ben zo blij
dat wij dikke vriendjes zijn.

We doen soms leuke dingen,
luisteren naar muziek,
spelen, dansen en springen.

Daarom dit cadeau voor jou.
Maak het open,
kijk maar gauw.

Een dikke knuffel van Jasper.
De andere pakjes bevatten een prachtige tas en een fles (douche)AXE.
Dankjewel jongens! Het is nu al een onvergetelijke Vaderdag.

Trefwoorden: lieve kinderen

© 2005-2009 Hans Postelmans