Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

11 november 2007

49e VGZ Warandeloop Tilburg...

Vanmorgen na het ontwaken dacht ik bij het horen van de striemende regen tegen het veluxraam; "Ik haal vandaag mijn startnummer + championchip in Tilburg op en maak daarna rechtsomkeert. Wat een kolereweer". Niet veel later brak de zon door de wolken. Niks aan de hand dus. Vandaag gewoon lekker hardlopen op de bospaden van De Warande in Tilburg. En zo geschiedde.

Woudloper
De start van de 5km VGZ Warandeloop in Tilburg verliep droog. Het parcours daarentegen was nat, kletsnat als gevolg van de hevige regenbuien van de afgelopen dagen. De Warandeloop zou mijn eerste boscross zijn sinds ik ooit op de middelbare school (vele jaren geleden) tijdens de jaarlijks terugkerende sportdag tot woudloper van het jaar was uitgeroepen. De afstand en de eindtijd van toen zijn me ontschoten. Vandaag zakte ik op sommige plaatsen in het Warandebos rondom de Universiteit Van Tilburg (UVT) tot aan mijn wreven in de modder. Oké, dat heeft natuurlijk alles te maken met mijn 100+ kilo. Spiernaakt op de weegschaal gemeten. Maargoed, daar wordt aan gewerkt.

Frans Jacobs
31 minuten en elf seconden later werd ik, met voor- en achternaam, door de speaker, Frans Jacobs (wie kent hem niet?), over de streep gebruld. Geen PR, maar toch lekker gelopen. En daar gaat het eigenlijk allemaal om. En, ook geen blessure opgelopen door het rennen op onverhard(lees: BAGGER) terrein.

Jeroen Thoolen liep vandaag ook meer dan lekker. Hij liep vandaag zijn eerste officiële 10km. Gelijk een zware boscross ook nog. Zijn eindtijd: 50:53min. Geweldig gedaan!


» 49e WarandeloopWat ik al hierboven schreef...BAGGER!
Trefwoorden: foto's warandeloop boscross eaa permit meeting tilburg kub

© 2005-2009 Hans Postelmans