Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

15 april 2008

PR tijdens RTV Rijnmondloop 2008...

Na zondag weet ik dat Rotterdam minimaal één dag per jaar een leuke stad is om te vertoeven. Wanneer? Als deelnemer tijdens de jaarlijkse Marathon van Rotterdam. In januari schreven Jeroen en ik me in voor de RTV Rijnmond Loop. Een parcours van 10km door de straten van Rotterdam. Start en finish op de Coolsingel. Altijd gezellig. Op het moment van inschrijven (21 januari 2008) had ik in geen 30 jaar 10km hardlopend volbracht. Werk aan de winkel dus.

De hele winter heb ik samen met Jeroen, Louis en soms ook met Desirée, Rien, en sinds kort ook met Sven, rondjes gerend in de Haagse Beemden, een prachtige wijk in Breda. Verder rende ik mijn rondjes tijdens de vier Wintertrimlopen in de maanden januari tot en met april. Daarnaast sloot ik me aan bij de Trainingsgroep Haagse Beemden onder leiding van Maarten Rooijmans, waar ik elke donderdagavond keihard trainde voor mijn eerste 10km in jaren en ter voorbereiding op de Haagse Beemden Loop waar ik ook 10km wil gaan rennen.

» Lees verder
Trefwoorden: hardlopen atletiek foto's

© 2005-2009 Hans Postelmans