Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

14 januari 2008

ANWB lapt beeldrecht aan haar laars...

De laatste tijd heeft Hyves mijn aandacht. Ik heb al vanaf 2005 een Hyve en deed er tot voor kort niets mee. Een oude schoolkameraad zwengelde mijn Hyve onlangs weer aan.

De laatste weken vond ik via Hyves diverse uit het oog verloren familieleden en vrienden terug. Erg leuk. Enigste nadeel van Hyves, vind ik, zijn de reclameuitingen op Hyves. Nog niet zo lang geleden had ik het aan de stok met de ANWB. Vandaag namen ze wraak op mij. Zie het plaatje hieronder. Mijn schermafbeelding stond in hun reclameblok. Kan zijn dat ik alleen deze specifieke reclame-uiting op mijn pagina zie (cookie verhaal). Ik vraag me af hoe dat zit met het beeldrecht.


Trefwoorden: copyright adsense route mobiel

© 2005-2009 Hans Postelmans