Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

12 juli 2008

Opgroeiende kinderen...

Foto's maken is één van mijn hobby's. Video is niet mijn ding. Ik maak wel eens een kort filmpje met mijn MDA Vario II, maar daar blijft het dan ook wel bij. Afgelopen half jaar zag ik vele uren film van Jeroen. Gemaakt door zijn vader Rien en zijn ome Jan (van tante Rietje). Prachtige filmpjes die de jeugd van Jeroen en Desirée perfect weergeven. Een weergave van een onbezorgde jeugd zoals de jeugd van een kind behoort te zijn.

De vele uren film werden bekeken tijdens de voorbereiding van het huwelijk van Jeroen & Desirée. Deze beelden werden een fantastisch mooie feestgids en filmcompilatie samengesteld. Juist door deze beelden besefte ik dat ik ook de jeugdjaren van mijn eigen opgroeiende kinderen moest gaan vastleggen. Videobeelden om over jaren nog eens terug te kijken. En wie weet komen ze nog eens van pas als Matthijs en Jasper volwassen zijn.

Gisteren schafte ik een simpele en dus zeer goedkope videocamera aan. Voor nog geen EUR 100,00, en met alle benodigde toeters en bellen er bij. Ok, zoals verwacht geen hoogstaande videoresultaten, maar voor nu voldoen ze prima. Komende vakantie ben ik dus naast de huisfotograaf ook de cameraman van ons gezin.

Wordt vervolgd...Trefwoorden: vakantiefilmpjes protax hc 700

© 2005-2009 Hans Postelmans