Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

09 juni 2005

Aansluiten geblazen...

Al enige dagen zijn wordt er op de westring van de Haagse Beemden heel hard gewerkt. Op de Westerhagelaan wordt tussen de Overkroetenlaan en de Paradijslaan namelijk een geluidsreducerend wegdek en een verkeersdrempel aangebracht.

De Westerhagelaan is één van de ontsluitingenswegen van de Haagse Beemden. De Emerparklaan is de andere ontsluiting van de wijk. In de Haagse Beemden wonen ruim 30.000 inwoners waarvan het gros elke ochtend via deze twee ontsluitingen hun weg naar hun bezigheden van die dag vinden.

Tot 22 juni is er maar 1 rijstrook beschikbaar op de Westerhagelaan. Om beurten, en door noodstoplichten geregeld, worstelen vele automobilisten zich dagelijks door deze verkeerstrechter. Je kan je voorstellen wat voor wanordelijke toestanden dat geeft. De werkzaamheden duren naar verwachting tot 22 juni. Tot die tijd is het in de ochtend- en avondspits aansluiten geblazen.



Trefwoorden: geluidsreducerend asfalt breda filevorming overlast



© 2005-2009 Hans Postelmans