Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

13 april 2006

Eigen bootje..?

Na een bijzonder enerverende zondagmiddag tijdens de tewaterlating van de Waterman is ons gezin al enkele dagen in de ban van een eigen boot. Jolleke kwam er zondagavond zelf mee. ,,Kunnen wij ook geen klein bootje aanschaffen? Leuk voor de jongens tijdens de lange zomervakantie”. Na deze wijze woorden zijn we direct een speuractie gestart naar een leuke boot waarmee we in de buurt van ons huis kunnen (spele)varen. Inmiddels hebben we een geschikte boot via een Speurders gevonden.

Of de boot echt zo mooi is als de foto’s doen beloven gaan we deze dit weekend het vaartuig bezichtigen. Omdat we het niet praktisch vinden om de boot bij elke boottocht te water te moeten laten en aan het eind van de dag weer binnen te takelen op een trailer is een ligplaats in een jachthaven ons inziens veel handiger. Begin deze week meteen de gemeente Drimmelen gebeld of er wellicht nog een ligplaats vrij is in de jachthaven van Terheijden. Het watersportseizoen gaat 15 april al van start. Dus veel hoop hebben niet op een ligplaats.

,,Ja hoor! Geen probleem!”, zegt de verantwoordelijke ambtenaar. Er is nog wel een plaatsje vrij voor uw boot(je). De benodigde formulieren zijn vandaag in de bus gevallen, ingevuld en voor de laatste lichting op de post gedaan.

Wordt ongetwijfeld snel vervolgd...

P.S. Weet iemand een leuke naam voor een leuk bootje?


» Bootnamen-database

Trefwoorden: motorbootje tweedehands

© 2005-2009 Hans Postelmans