Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

24 augustus 2008

Bootsman opgepimpt...

Breda krijgt, in navolging van Giethoorn, een eigen 'verlichte sloepenparade'. Op zaterdagavond 13 september start om 20.00 uur vanaf de Marksingel, richting de nieuwe Haven een parade van tientallen versierde en verlichte bootjes. De tocht wordt georganiseerd door de pas opgerichte club 'Verlichte Sloepenparade', die als het dit jaar een succes blijkt te zijn, de tocht jaarlijks wil organiseren.

Neven Thomas en Sander en vriendje Joeri zullen ter gelegenheid van deze verlichte sloepnparade Bootsman oppimpen. Verlichting, versiering en natuurlijk keiharde muziek zal aan boord van Bootsman worden gebracht voor de verlichte sloepenparade.

Zaterdag 13 september (rond 21.00 uur) arriveren de boten in het Spanjaardsgat. Van daaruit varen de boten om de beurt de Haven in, waar een jury ze beoordeelt op originaliteit, afwerking en uitvoering. Zowel op de boten als in de Haven zorgen muziekkapellen en individuele muzikanten voor de muzikale omlijsting.

Wordt vervolgd...
Trefwoorden: botenparade lichtshow

© 2005-2009 Hans Postelmans