Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

22 mei 2007

T-Mobile Wing...

6 juni loopt mijn contract af van mijn mobiele telefoonabonnement van KPN. Simpel abonnement. Bellen en sms'en. Daarnaast gebruik ik al een tijdje Web 'n Walk van T-mobile op mijn HP6340. Deze dienst bevalt me prima. Altijd en overal online. Helaas niet handig. Twee telefoons, twee telefoonnummers en twee rekeningen. Tijd voor iets anders. Bij T-Mobile deze week een goede deal gemaakt. Mijn huidige abonnement bij KPN zeg ik per direct op (3 maanden opzegtermijn) met nummerbehoud. T-mobile regelt alles zeggen ze.

Nummerbehoud
Natuurlijk heb ik ook een nieuwe telefoon uitgezocht. Mijn voorkeur gaat uit naar een Nokia N95. Helaas niet leverbaar de komende vier weken. Een Nokia N73 is ook mooi én functioneel maar heeft een veel kleiner schermpje. Wachten op de Nokia N95? Toch maar niet. Op mijn verlanglijstje staat ook een tijdje de MDA Vario II. Maar daar moet ik een substantieel bedrag bijleggen. Dacht ik! De verkoopster van T-mobile biedt mij EUR 70,00 kassakorting op de MDA Vario II, een gratis bluetooth headset, een gratis autolader en 50% korting op mijn web 'n Walk abonnement voor de komende abonnementsperiode(2 jaar). Dus...DEAL!

T-Mobile Wing
Hoewel ik erg in mijn nopjes ben met de MDA Vario II zag ik zojuist zijn opvolger langs komen via Google Trends. De T-mobile Wing (review). Mooi apparaat maar klinkt een beetje als een gebakken kippenvleugel. Het uitschuifbaar toetsenbord lijkt me wat duidelijker t.o.v. de MDA Vario II.

Te Koop
De HP6340 deed zonder problemen twee jaar dienst als Personal Digital Assitant. Inmiddels staat Debbie te koop op Marktplaats. Deze PDA is in absolute nieuwstaat. Eventueel leverbaar met TomTom(zonder gps-apparaat). Koopje!

Trefwoorden: htc's atlas/herald mobile phones

© 2005-2009 Hans Postelmans