Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

30 juni 2007

Can you feel it..?

Twintig jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met de rallysport. Ik woonde in een bovenwoning aanpalend aan het bedrijf op industrieterrein Vosdonk in Etten-Leur waar ik overigens nog altijd werk.

Op Vosdonk werden tijdens de Nacht van Achtmaal diverse proeven afgewerkt. Ik zal het nooit vergeten, de eerste rallyauto was de BMW M3 van John Bosch. Mijn nekharen gaan nog steeds rechtop staan als ik er aan terug denk hoe hij hard de bocht om kwam scheuren. Ongekend. Nadat ik verhuisde naar Breda ben ik deze rally eigenlijk uit het oog verloren.

Vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 juli wordt de Exotic Green rally verreden in en om Etten-Leur. Het thema van de rally is 'Can you feel it'.
Exotic Green ken ik omdat ze busladingen met mensen uit Polen detacheren voor allerhande werkzaamheden. Ook bij het bedrijf waar ik werk.
Zou best wel eens kunnen dat ik volgend weekend langs één van de proeven sta om de lucht van verbrand rubber weer eens op te snuiven.» Exotic Green Rally
» Promo Exotic Green Rally
» RTL GP’s Rally ReportTrefwoorden: bac rally alusta

© 2005-2009 Hans Postelmans