Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

14 juli 2007

Update: Stichting Tileng...

Enige tijd geleden blogde ik over de Stichting Tileng en ons voornemen om vijf jaar lang een vast bedrag aan deze stichting te doneren. De website van Stichting Tileng nam mijn verhaal zelfs over en plaatste het als weekendverhaal op hun website.

Gisteren kregen we de naam door van de jongen die we de komende vijf jaar symbolisch sponsoren. Dani Nurhidayat is zijn naam en hij woont in Baturraden op Java in Indonesië. Met deze sponsoring zorgt ons gezin ervoor dat Dani de komende vijf jaar verzekerd is van onderwijs. En dat vindt ons gezin een prachtige gedachte. Stichting Tileng gaat trachten of ze ons een foto van Dani kunnen sturen. Voor onze kinderen zou dat het 'verhaal' van Dani helemaal compleet maken.

Wordt vervolgd...

» Fendi Jumianto kan naar school!Trefwoorden: goede doelen

© 2005-2009 Hans Postelmans