Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

04 augustus 2007

Prachtige afsluiting Breda Ballon Fiësta...

De 22e Breda Ballon Fiësta is weer voorbij. De laatste dag van dit ballonevenement bleek volgens velen de mooiste sinds jaren.
Een strakblauwe lucht, geen wind en heteluchtballonnen waren de ingrediënten voor een prachtige schouwspel in de lucht. Het publiek genoot met volle teugen.

Geen wind
De hele dag verliep net als de voorgaande dagen vlotjes. Alleen de mensen van de Skyflyers hadden reden tot klagen. Hun vliegers konden niet opgelaten worden door gebrek aan wind. Als de zondagochtendvaart ook doorgang kan vinden dan zijn deze 22e editie van de Breda Ballon Fiësta alle vaarten door gegaan.

Candlelighting
Aan het einde van de avond programma kon het publiek nog genieten van het traditionele Candlellighting en aansluitend het vuurwerk.


» Foto's Breda Ballon Fiësta 2007
» Haagse Beemden Digitaal
Trefwoorden: cesar zuiderwijk drumact

© 2005-2009 Hans Postelmans