Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

26 augustus 2007

Gratis koffie in Willemstad...

Om niet nader te noemen redenen moesten er vandaag kilometers gereden worden. Eerste plan was om naar Vlissingen te rijden, maar dat leek ons te druk (Sail de Ruyter). Tweede plan was om Veere te bezoeken, maar dat kreeg te weinig stemmen. Het derde plan is het uiteindelijk geworden. Wiillemstad. Een klein half uurtje van Breda vandaan.

Willemstad is een prachtig vestingstadje en ligt waar het Volkerak en Hollands Diep elkaar ontmoeten en is bekend om haar gastvrijheid. Er is altijd wel wat te doen in Willemstad. Vandaag bijvoorbeeld lag in de monding van de oude haven van Willemstad mijnenjager HR.MS. Willemstad en vrij voor het publiek toegankelijk. Een leuke bijkomstigheid tijdens ons bezoek aan Willemstad. Aan het eind van de tour kregen we zelfs nog enkele tegoedbonnen voor een gratis kopje koffie of thee te besteden bij de lokale horeca. Dankjewel Hare Majesteit. De koffie was erg lekker.


­» Foto's Willemstad
­» Willemstad (NL) vestingstad
Trefwoorden: nederlandse marine drugsmokkel

© 2005-2009 Hans Postelmans