Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

23 oktober 2006

Dilbert...

22 oktober 2006

Wie gaat dat opruimen..?

» Sony Bravia commercial

Prachtig!
De commercial met de balletjes is "zonder te overdrijven" ook al van ongekende schoonheid.

Trefwoorden: paint schoonmaakbedrijf21 oktober 2006

Theatershow Racoon...

...Schoonheid is niet te maken, maar moet je met veel geduld tot volle wasdom laten komen. De Zeeuwse band Racoon weet dat als geen ander. Het besef dat iets goed is kun je namelijk niet in tijd uitdrukken. Het is een oogopslag. De zon die je achterhoofd verwarmt. Een koud biertje op de eerste terrasdag van het jaar. Racoon scoorde hits zoals Love you more en Feel like flying. Met de komst van Another Day in 2005 zijn ze rijp voor de theaters. Uit de 3 albums wordt een selectie songs herleid tot de pure essentie en vervolgens weer opgebouwd met een intiem laagje. Hits zijn leuk, maar live spelen is nog leuker...
(Bron: CVK Breda)

Komende week is mijn tweede live ontmoeting met Racoon. De eerste keer was dat nogal kort tijdens Concert at Sea op de Brouwersdam eerder dit jaar. De tweede keer is woensdag in het theater. Wederom met Jeroen en Sven.

Binnenkort meer over Racoon...in dit theater.


» Website Racoon
» Chassé Theater
» Racoon laat echte fans ook in het theater smullen
Trefwoorden: mannenavond19 oktober 2006

Veilig knuffelen met vrouw (of vriendin)...

Op zakenreis en toch even 'live' knuffelen met vrouw of vriendin? Of je nu in Barcelona, Sidney of Dubai zit - als je geliefden hun speciale Hug T-shirt dragen, voelen ze jouw aanrakingen, hartslag en zelfs je lichaamswarmte. Althans, dat belooft de uitvindster. Voor 'draadloos knuffelen' heb je het volgende nodig. Eén Hug T-shirt, twee mobiele telefoons (een voor de knuffelzender, een voor de knuffelontvanger) die beiden Java-enabled zijn en met Bluetooth uit de voeten kunnen. Verder moet op de telefoons de speciale 'Hug Me' software zijn geïnstalleerd.

Electronische handen
Afijn, jij zit voor een zakentripje in Tokio en denkt: 'Hee, laat ik mijn vrouw eens een fijne omhelzing geven!' Je stuurt een SMS-bericht met de tekst 'stevige omhelzing' naar haar telefoon. Als zij op dat moment het Hug shirt draagt, vertaalt de software jouw SMS-bericht binnen een paar seconden naar de trillings-en warmte sensoren die in de stof van het shirt zijn geweven. Met andere woorden: je geeft dus een paar electronische handen permissie om je vrouw te betasten. Als je vrouw je knuffel waardeert en je een ‘hug’ in retour wil geven, dan kan ze de sensoren betasten waarna jij haar ‘remote omhelzingen’ ontvangt. Op voorwaarde uiteraard dat ook jij een Hug shirt draagt. High tech romantiek!

Hug underwear?
De sensoren, oftwel ‘technology sandwiches’ zoals de maker ze noemt, kun je verwijderen zodat het shirt de wasmachine in kan. Daarna plaats je ze gewoon weer terug. ‘Plug & play’, aldus de ontwerpers van deze high-tech romantiek. Het product is op dit moment nog niet leverbaar. De Japanse designer Rikako Sakai, onder meer verbonden aan de Londense ontwerpstudio CuteCircuit, is druk doende het Hug shirt verder te verfijnen. Eh, komt het nog tot Hug underwear, Rakiko?
(Bron: www.ikvader.nl)


» Fotoalbum Hug Shirts
Trefwoorden: veilig vrijen scheiden scheidingsmakelaar15 oktober 2006

Laatste vaartocht Bootsman in 2006..?

Het watersportseizoen 2006 loopt op zijn eind. Sterker nog. Het watersportseizoen 2006 loopt t/m 15 oktober 2006. Vandaag dus! Omdat de temperaturen in Nederland maar niet willen dalen naar een niveau welke Peter Timofeeff, Marjon de Hond en Piet Paulusma als normaal beschouwen, werd vorige week toch nog maar een vaartochtje met Bootsman gepland. Samen met de Waterman van Jeroen, die Rien als passagier meenam, voerde de vaartocht vandaag van Terheijden, via Oosterhout, naar Drimmelen. In De Branding in Drimmelen werd de lunch genuttigd waarna de terugtocht weer werd aangevangen. Het plan was om via Geertruidenberg weer naar de Marksluis in Oosterhout te varen.
Een 'fikse' tegenwind met veel opspattend water op de Amer verhinderde dat. Hoe dan ook, wederom een prachtige vaartocht! Waarschijnlijk wel de laatste vaartocht van dit jaar. Of niet, Weermannen en weervrouwtje?


» Foto's vaartocht Terheijden - Oosterhout - Drimmelen (en vice versa)
» Foto's Jeroen Thoolen
Trefwoorden: vaarbewijs biesbosch zilvermeeuw06 oktober 2006

Afscheid van twee vrienden...

Vandaag nam ik afscheid van twee vrienden.
Samen wandelden we vele kilometers.

Mijn twee vrienden brachten mij naar elke plaats waar ik zijn moest (en weer terug).
Vele lange dagen waren we onafscheidelijk.
Waar ik was waren mijn twee vrienden ook.

Vandaag nam ik afscheid van twee vrienden.
Het afscheid valt me zwaar.


Daag schoenen...Trefwoorden: schoenmaker zweetvoeten01 oktober 2006

Het Beloofde Land...

Mijn Jol is al jaren op zoek naar het beloofde land. Onlangs vond zij dit beloofde land via Google en maakte er een Blog over. Dat werd weer opgemerkt door de Familie Bofkont. Inmiddels zijn de contacten gelegd. Het zal vast niet lang meer duren voor Jol deze varkentjes zal gaan wassen.» Het Beloofde Varkensland
» De familie Bofkont
» Rozengeur & ManeschijnTrefwoorden: dakloze dieren dierenopvang© 2005-2009 Hans Postelmans