Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

20 september 2007

Ledenraadpleging bij de VVD..?

Jan Talen, VVD-raadslid in Staphorst, is een handtekeningactie begonnen om daarmee een ledenraadpleging te bewerkstelligen. Jan heeft inmiddels meer dan de helft van de benodigde 4000 handtekeningen op zak. Inzet van de ledenraadpleging? Rita Verdonk terug in de Tweede Kamerfractie van de VVD. De actie van Jan Talen gaat als een speer. ,,Per uur dag komen er tientallen handtekeningen bij", zegt Jan. (red: Zibb.nl)

Mark Rutte kan rekenen op een bijzondere stormachtige herfst dit jaar.

» Actie voor terugkeer Verdonk slaat aan

[UPDATE: 26-09-2007]
» 'Actie voor terugkeer Verdonk kan niet'
Trefwoorden: stunt referendum fractieleider16 september 2007

André Rieu is op tv leuker...
Lees verder...Trefwoorden: slechte recensie gelredome arnhem02 september 2007

NederBelgen...

Ik woon in de grensstreek Breda-België. Net over de grens, nog geen tien kilometer hier vandaan, wonen veel NederBelgen. NederBelgen zijn Nederlanders die het belastingsysteem van onze overheid ontvluchten.

Winkelparcours
Voor deze NederBelgen wordt het tweemaandelijks het NederBelgisch Magazine gemaakt. Een mooi glossy magazine over trends en lifestyle die u en ik ons niet kunnen veroorloven. Enkele maanden geleden kreeg ik het verzoek van een redacteur van dit magazine, Willemijn Hiemstra, of ik foto's wilde leveren voor het augustusnummer. Het onderwerp van haar artikel waren de leuke winkeltjes aan het winkelparcours in de nieuwe hal van het centraal station in Antwerpen.

Onder Antwerpen
Tijdens het evenement 'Onder Antwerpen' maakte ik een foto-impressie van het geheel verbouwde aankomsthal tbv van de Hoge Snelheidslijn van het centraal station. Volgens Willemijn paste mijn foto's perfect bij haar artikel. Omdat ik de kwaadste niet ben leverde ik tien foto's aan de redactie aan in ruil voor een exemplaar van het NederBelgisch Magazine.

Lokken
Vrijdag plofte met enige vertraging als gevolg van een poststaking in Antwerpen het magazine op de deurmat. De opmaak van het NederBelgisch Magazine gebruikte twee van mijn foto's. Willemijn schrijft in haar artikel over de lange winkelpromenades in de prachtige stationshal van Antwerpen CS aan. Natuurlijk doet ze dat niet om de NederBelgen naar deze prachtige winkelpromenades te lokken waar onder andere de diamantairs hun fonkelende waar aan de man proberen te brengen.


» Artikel 'Een boeiend winkelparcours' door Willemijn Hiemstra (pdf - save target as...)
» Foto's 'Onder Antwerpen'
Trefwoorden: diamantwijk astridplein hogesnelheidslijn thalys01 september 2007

Captain's Log...

Huidige GPS-positie Bootsman:

Latitude: 51.64220
Longitude: 4.74657

In Googlemaps leveren deze GPS-coördinaten dit resultaat op.
Binnenkort zal de GPS-positie van Bootsman tijdens vaartochten (bijna)realtime aan het Captains Log worden toegevoegd Jeroen Thoolen).


Lees verder...
Trefwoorden: logboek© 2005-2009 Hans Postelmans